Vakantieparken/villaggi

VILLAGGIO SABBIADORO

Onze vrienden de familie Medina runnen met liefde het vakantiepark Sabbiadoro. Huisjes met veel privacy, omringd door prachtig groen, een zwembad op hoogte met daardoor een geweldig uitzicht over de streek. Het park ligt aan een zijweggetje van de Lungomare E. Mattei. Zowel het strand als het centrum op loopafstand. Wanneer je een huisje huurt is er een ligbed en parasol bij een lido in de buurt inbegrepen. de site is onlangs vernieuwd en je vindt er alle informatie ook in het Engels. Boeken kan rechtstreeks of via ons.

www.villaggiosabbiadoro.com

Villaggio ALBA CHIARA

Net buiten het centrum aan het einde van de Lungomare Europa vlakbij de baai van San Lorenzo ligt het fraaie familie vakantiepark ALBA CHIARA. Op hun groene terrein vind je naast appartementen en huisjes een eigen restaurant, speelgelegenheid voor de jeugd en een prachtig zwembad. Bovendien is het strand van San Lorenzo aan de overkant van de weg en biedt men de gasten gratis fietsen aan. Je kunt rechtstreeks op de site boeken of via mij.

www.villaggioalbachiara.it

hebben een prachtig concept in ontwikkeling.

CALA MOLINELLA VILLAGGIO ECOSOSTENIBILE

Zoek je een rustig, midden in de natuur gelegen villaggio waar men ook nog eens extra aandacht heeft voor het milieu? Dan zit je goed bij Cala Molinella aan de gelijknamige baai, net buiten Vieste.

De familie Silvestri heet je van harte welkom in één van de huizen of appartementen en produceren alle heerlijkheden zelf. Tevens is er voor de kinderen van alles te doen; van een didactische boerderij met vele dieren tot en met avontuurlijke activiteiten.

www.calamolinella.it

RSS
EMAIL