Trips

We bieden diverse complete thema trips buiten het hoogseizoen. Voor zowel alleengaanden als stellen, families of bestaande groepen. Senioren ook zeer welkom. Alle trips zijn authentiek en puur. Altijd in samenwerking met de lokale partners en altijd betaalbaar. We kunnen ook de transfer vanuit Bari of Pescara verzorgen.

Kleine groepen, veel privacy, verzorgd maar ook naar eigen wens en voorkeur in te vullen en veel vrije tijd.

Voorjaar:

 • wandelweek
 • kookweek
 • taalweek
 • combi van bovenstaande

Najaar:

 • wandelweek
 • olijfpluk
 • kookweek
 • taalweek
 • combi van bovenstaande

!!! Bij voldoende aanvragen organiseer ik een trip in oktober 2022. !!!

NAZOMERWEEK IN VIESTE, GARGANO: WANDELEN EN WIJN!

4 t/m 11 oktober 2021

Een heerlijke nazomer week in Vieste, Gargano. Het onbekendere gedeelte van Puglia. Verblijf in een huisje dichtbij zee, inclusief allerlei activiteiten in het teken van wandelen en wijn. Wijnproeverij, bezoek aan de wijnoogst, wandeling, excursie centro storico, trabucco demonstratie ,workshop pasta maken en meer. Ontdek de tradities en smaken van Gargano op een relaxte manier. Gewoon een zomerweekje maar dan met extra’s. Veel vrije tijd dus zeker tijd voor het strand en andere uitstapjes. Ook zeker aan te passen aan persoonlijke voorkeuren.
Zeer geschikt voor alleenreizigers, senioren, bestaande clubs of groepen. Kleinschalig, max 8 personen.
Mét of zonder transfer te boeken. Kies je voor een huurauto dan geven we graag advies. Diverse opties extra bij te boeken zoals een bezoek aan de masseria, boottocht, naar Monte Sant’Angelo enz.

Inclusief:

– overnachtingen met ontbijt
– wijnproeverij met bezoek wijngebied
– wijnwandeling centro storico
– workshop pasta met aansluitend diner
– apericena eerste avond
– bezoek olijfbomen, oleificio en proeverij olijfolie
– gids, tolk en begeleiding gedurende de hele week plus vervoer

Exclusief:vluchten, zelf te boeken
Deze week is gelinkt aan de data van de Ryanair vluchten Weeze-Bari

Prijs mét transfer: € 779,-
Prijs zonder transfer € 729,-
Voor alle verdere vragen: info@venividivieste.nl

OLIJFTRIP van 25 tot 29 oktober 2021

(Ryanair vliegt vanaf Weeze naar Bari op 25 oktober om 13.35 uur. De terugvlucht vanuit Bari op 29 oktober om 10.30 uur. de tickets zijn op dit moment spotgoedkoop. )

In deze week zullen wij het volgende programma bieden van maandag tot vrijdag. Voor degenen die al op de vrijdag ervoor komen is er een mogelijkheid het weekend in Bari of elders door te brengen. ook dat kan ik regelen. De transfer die we bieden is dus op de maandag. Uiteraard kun je ook zelf een auto huren dan wordt het programma goedkoper, ook deelnemers die met een camper op reis zijn kunnen deelnemen; er is een camping met alle faciliteiten speciaal voor ons langer open, uiteraard betalen ook deze deelnemers een lagere prijs voor het programma.

VOORBEELD PROGRAMMA:

Maandag 25 oktober: Vlucht van Weeze naar Bari, daar staat het busje klaar voor de transfer naar Vieste. Onderweg zal er een koffiestop zijn en gelegenheid voor het maken van foto’s bij het mooiste panoramapunt met het eerste zicht op Vieste. Ontvangst met drankje en hapje op het terrein. In de avond genieten we van een APERICENA in het centrum.

Dinsdag 26 oktober vertrekken we na het ontbijt naar de CAMPAGNA voor de olijfpluk belevenis. Iedereen mag meehelpen, niets moet. Voor de lunch wordt traditionele PANCOTTO bereid op een groot vuur en we eten en drinken tussen de olijfbomen.  In de avond is er een excursie in en door  het CENTRO STORICO met een heerlijke APERITIVO.

Woensdag 27 oktober na het ontbijt wachten onze geplukte olijven bij de OLEIFICIO waar we het hele persproces kunnen volgen en natuurlijk de eerste olijfolie kunnen proeven. Excursie naar de SECOLARI (eeuwenoude olijfbomen, die ook geadopteerd kunnen worden ) voor wie wil. Middag vrij in te vullen. In de avond een GIRAPIZZA  bij de pizzeria.

Donderdag 28 oktober begeven we ons na het ontbijt even buiten Vieste voor de demonstratie traditioneel vissen op een TRABUCCO, ook dit is optioneel en hiervoor wordt een kleine vergoeding gevraagd . In de avond op eigen terrein een PASTAWORKSHOP met aansluitend een etentje.

Vrijdag 29 oktober vertrekken we heel vroeg met het busje naar Bari voor de vlucht naar Weeze. Ontbijt krijg je mee en er is een koffie- en sanitaire stop onderweg.

Wat is er allemaal INCLUSIEF:

 • Transfer Bari-Vieste en vv
 • 4 nachten verblijf in eigen huisje met uitgebreid ontbijt
 • Olijfpluk met uitgebreide lunch op het land, inclusief drank
 • Bezoek oleificio met olieproeverij en bezoek secolari
 • Excursie centro storico inclusief uitgebreide aperitivo
 • Girapizza met 1 drankje naar keuze, de rest is voor eigen rekening
 • Pastaworkshop met diner inclusief drank
 • Gehele trip gids, tolk en vervoer ter beschikking
 • In de huisjes flessen water en wc papier, handdoeken en beddengoed.

Wél in het programma maar optioneel:

 • Trabuccobezoek tegen kleine vergoeding voor de Stichting
 • Apericena in authentiek restaurant tegen zeer geringe kostprijs
 • Bezoek kunstenaar atelier, bezoek keramiekhal, uitstapje buiten Vieste
 • Vluchten zelf boeken

NB: Kleine groep. Ieder heeft zijn/haar eigen huisje of alleen of per stel, er is op het terrein een gemeenschappelijk huis ingericht waar we het ontbijt gebruiken. Ook de pastaworkshop zal hier plaatsvinden en je vindt hier altijd wel iets te eten of te drinken. Verder vrije tijd, ook eigen invulling mogelijk en in overleg kan het programma aangepast worden. We kunnen ter plekke iets regelen of omgooien en mocht het weer niet meewerken dan ruilen we sowieso activiteiten om. Denk eraan: niets moet en veel mag!

PRIJS €699,00 met transfer

PRIJS €659,00 zonder transfer

Kom je als stel dan is er korting en betaal je €649,00 pp

Kom je met de camper dan is er plaats op een camping aan zee. Het programma is dan te volgen en heeft uiteraard een gereduceerde prijs.

Stuur vrijblijvend een mail naar info@venividivieste.nl

Er staat ook nog een olijftrip gepland van 1 tm 5 november gelinkt aan de vluchten Schiphol-Bari en v.v. Hetzelfde programma. Andere vluchttijden. GAAT NIET DOOR

Foto’s van de olijfweek❤️

RSS
EMAIL