Werkzaamheden/diensten

Waar kun je me voor benaderen? Mijn werkzaamheden, service en diensten zijn divers . In het algemeen kun je me inschakelen voor alles wat met Vieste en Gargano te maken heeft. Of het gaat om tips, advies betreffende accommodaties, restaurants, het regelen van workshops , experiences of een geheel verzorgde vakantie, het kan allemaal. Ik begeleid ook zelf de excursies door het oude centrum en in de olijfboomgaarden en wordt vaak als tolk en gids ingezet bij workshops of andere gelegenheden. Specialiteit ERVARINGSTOERISME***

Ook wanneer je zelf al in Vieste op vakantie bent kun je een beroep op mij doen. Als er iets geregeld moet worden, je wilt naar bijzondere plekjes of er moeten reserveringen gemaakt worden bij restaurants of activiteiten. In het verleden is het vaker voorgekomen dat mijn hulp werd ingeroepen bij onverwacht vervelende situaties als bijvoorbeeld een ongeval, dokters- of tandartsbezoek of problemen met de accommodatie. Zeker wanneer je de taal niet spreekt kunnen deze situaties nog vervelender worden. Dus die service behoort ook tot de mogelijkheden.

Verder schrijf ik regelmatig over Vieste en Gargano en die blogs vind je vanaf april op www.ciaotutti.nl

Kortom, benader mij gerust en kijk wat mijn partners en ik voor je kunnen betekenen om Vieste nog intenser te beleven.

Voor klanten die in Vieste zijn geef ik gratis tips. Helaas ben ook ik genoodzaakt een kleine bijdrage te vragen voor diensten als een reisplan samenstellen, reserveringen maken en meer.

*** ervaringstoerisme: Dit komt er op neer dat je de streek ervaart met behulp van de locals. Zij kennen als geen ander de tradities, cultuur, specialiteiten en mooiste plekken. Ze nemen je graag mee op avontuur, delen hun liefde voor hun streek, openen hun huis en hun hart.

RSS
EMAIL