Werkzaamheden/diensten

Waar kun je me voor benaderen? Mijn werkzaamheden, service en diensten zijn divers . In het algemeen kun je me inschakelen voor alles wat met Vieste en Gargano te maken heeft. Of het gaat om tips, advies betreffende accommodaties, restaurants, het regelen van workshops , experiences of een geheel verzorgde vakantie, het kan allemaal. Ik begeleid ook zelf de excursies door het oude centrum en in de olijfboomgaarden en wordt vaak als tolk en gids ingezet bij workshops of andere gelegenheden. Specialiteit ERVARINGSTOERISME***

Ook wanneer je zelf al in Vieste op vakantie bent kun je een beroep op mij doen. Als er iets geregeld moet worden, je wilt naar bijzondere plekjes of er moeten reserveringen gemaakt worden bij restaurants of activiteiten. In het verleden is het vaker voorgekomen dat mijn hulp werd ingeroepen bij onverwacht vervelende situaties als bijvoorbeeld een ongeval, dokters- of tandartsbezoek of problemen met de accommodatie. Zeker wanneer je de taal niet spreekt kunnen deze situaties nog vervelender worden. Dus die service behoort ook tot de mogelijkheden.

Verder maak ik deel uit van het Team van Ciao tutti en schrijf ik regelmatig over Vieste en Gargano en die blogs vind je op www.ciaotutti.nl Niet alleen over Gargano maar ook over andere regio’s waar ik graag kom of op doorreis ben en altijd wel een verhaal vind wat verteld moet worden.

Steeds vaker word ik gevraagd als gids of reisleider voor dit gebied en voor de rest van Puglia, wat ik met veel plezier doe. Je kunt me hiervoor inhuren mits het in mijn eigen agenda past. Dit geldt ook wanneer je met je eigen groepje komt, ik maak graag een programma op maat.

Kortom, benader mij gerust en kijk wat mijn partners en ik voor je kunnen betekenen om Vieste nog intenser te beleven.

Voor mijn klanten die in Vieste zijn geef ik gratis tips. Helaas ben ook ik genoodzaakt een bijdrage te vragen voor diensten als een reisplan samenstellen, reserveringen maken en meer.

*** ervaringstoerisme: Dit komt er op neer dat je de streek ervaart met behulp van de locals. Zij kennen als geen ander de tradities, cultuur, specialiteiten en mooiste plekken. Ze nemen je graag mee op avontuur, delen hun liefde voor hun streek, openen hun huis en hun hart.

RSS
EMAIL