Hotels /B&B

  • Bed & Breakfast Teta: dichtbij de haven gelegen mét zeezicht ligt dit Bed & Breakfast van Teresa. Persoonlijke aandacht en strandservice.
  • Bed &Breakfast Casa White, midden in het centrum aan het park dit appartement. Met balkon.
  • Rocca sul Mare: midden in het centro storico ligt dit eeuwenoude palazzo. Uitzicht op zee en restaurant met streekgerechten. Binnen word je verrast door de vele antieke details. Via Carlo Mafrolla 32 Vieste
  • Elda Hotel: in het Foresta Umbra ligt een historisch gebouw met een rijke en bijzondere geschiedenis: ELDA HOTEL , een begrip in de Gargano. Ooit ontworpen eind jaren ’30 en geopend in 1940 als allereerste Rifugio op de weg naar Monte Sant’Angelo . Het was zelfs een van de allereerste accommodaties in heel Puglia. Vooral veel gebruikt door pelgrims en natuurtoeristen tot de jaren 70. Daarna raakte het heel snel in verval en er bleef er slechts een ruïne over. Een nieuw groots restauratieproject startte na 30 jaar leegstand. Onder leiding van ingenieur Marcello Salvatori. Salvatori die gespecialiseerd is in duurzame energie en oprichter van Sistemi Energetici herstelde het niet alleen in ere maar maakte er met respect voor de omgeving een geheel eco-friendly hotel van. Gerecyclede en natuurlijke materialen voeren de boventoon en , duurzaamheid en milieu zijn kernwaarden. Dit sluit natuurlijk prachtig aan bij het beschermde gebied van het Nationaal Park Gargano. Vorig jaar is het hotel feestelijk heropend, maar liefst 80 jaar na de eerste opening. Er zijn één- en tweepersoonskamers maar ook familiekamers. In het hotel bevindt zich tevens een restaurant met een menu samengesteld uit alleen zogenaamde “chilometro zero” producten. Dus alles uit de buurt en alles organic. Elda Hotel Strada Provinciale 52b Foresta Umbra Monte Sant’Angelo (Fg)
  • Villa Merina, centraal gelegen aan de hoofdstraat in het centrum van Vieste in een oude stadsvilla. Met parkeerplek.

Alle accommodaties zijn via mij te boeken.

RSS
EMAIL