Adopteer een eeuwenoude OLIJFBOOM

Er kunnen vanaf april 2021 weer bomen geadopteerd worden. Al 26 stuks hebben een “eigenaar”in Nederland. Ook voor 2021 loopt het project door.

Hoe het ontstond:

Al jaren werk ik samen met de familie Medina in Vieste, mijn tweede familie en tweede thuis. Zo verkoop ik hun (h)eerlijke olijfolie in NL en organiseer ik themareizen met hen. Dit zorgt voor extra klandizie die zij goed kunnen gebruiken buiten het korte seizoen van hun villaggio.

Vier generaties ervaring, kennis, hard werk, volharding en passie dat kenmerkt de Medina’s en dat maakt hun olijfolie tot een kwaliteitsproduct.

De familie heeft ruim 2000 olijfbomen waarvan een flink aantal secolari ( dit zijn de inheemse oerbomen Ogliarola Garganica van minstens 200 maar vaak meer dan 300 jaar oud). Precies deze prachtige bomen spreken het meest tot de verbeelding blijkt bij de excursie en juist deze kun je dus nu adopteren.

Hiervoor zijn diverse opties, steeds geldig voor 1 jaar:

– voor €50 adopteer je een boom; ontvang je een digitaal certificaat, een foto van je boom met je naambordje en na de oogst 0,5 liter olijfolie.
– voor €75 adopteer je een boom; ontvang je een digitaal certificaat, een foto van je boom met naambordje en na de oogst 1 liter olijfolie.
– voor €100 adopteer je een boom; ontvang je een digitaal certificaat, een foto van je boom met naambordje en na de oogst 2 liter olie.

Een boom kado geven kan natuurlijk ook, een bedrijfsboom of een familieboom, zijn zomaar enkele opties en heb je zelf een ander leuk idee…. laat het weten, alles is bespreekbaar. De tekst op het naambordje kies je uiteraard zelf.

EXTRA:
Bovendien krijgen alle adoptanten de kans de boom te bezoeken natuurlijk en …. wanneer je dat in 2021 doet krijg je er van mij en de familie een gratis rondleiding en proeverij bij.

DOE JE OOK MEE? GENIET VAN JE EIGEN OLIJFOLIE!

Meld je aan of stel je vragen via info@venividivieste.nl

Grazie & saluti
Marlou

RSS
EMAIL